Epic Fail
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

[PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage

Go down 
+2
Waghina
Strazcemoru
6 posters
AuthorMessage
Strazcemoru

[PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage Empty
PostSubject: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyMon Sep 27, 2010 4:29 pm

Talenty: Fire - PvE / Arcane - PvP
Věk: 16
EQ a link na Armory: 3950 GS - link http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Strazcemoru
Jak dlouho hraješ WoW: asi 3 a půl roku
Zkušenosti s raidy: Naxx Zvládám, OS taktéž, VoA rozhodně, EoE jsem zatím nebyl, ale taktiku jsem četl, takze to snad zvládnu
Máš čas na raidy v sobotu 18:00 - 22:00: Ano
a v neděli 18:30 - 22:30: Ne, mám čas maximálně do 21:15, protože ráno vstávám hodně brzo a musím mít aspoň 8 hodin spánku
Alti: Nemám, ale asi si budu dělat shamana
Profese: Tailoring / Enchanting (zatím skill okolo 260, ale začal jsem skillit teprve v sobotu)
V jaké jsi byl dříve guildě, popřípadě důvod odchodu: creAtive, důvod odchodu je, že nás leadři opustili kvůli neschopnosti členů poskládat raid
Je u nás někdo, kdo by za tebe dal ruku do ohně? (Může být i jiná končetina): Ne, nemyslím si že by za mě někdo něco dal do ohně
Něco málo o sobě: Jsem v prváku na SPŠ zlín (obor technické lyceum), mám rád PC hry (jak jinak) a nelíbí se mi Steam a jeho služby
Back to top Go down
Waghina

Waghina

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyWed Sep 29, 2010 10:07 am

Konečně, po delší době, správně udělaná přihláška. Smile Nicméně má jednu vadu, a to ..

Strazcemoru wrote:

a v neděli 18:30 - 22:30:
Ne, mám čas maximálně do 21:15, protože ráno vstávám hodně brzo a musím mít aspoň 8 hodin spánku

.. Je nějaká šance, že bys to zmáknul aspoň do 22:00?
Back to top Go down
Strazcemoru

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyWed Sep 29, 2010 4:31 pm

Waghina wrote:
Konečně, po delší době, správně udělaná přihláška. Smile Nicméně má jednu vadu, a to ..

Strazcemoru wrote:

Ne, mám čas maximálně do 21:15, protože ráno vstávám hodně brzo a musím mít aspoň 8 hodin spánku

No, myslím že to snad nebude problém, ráno mám první hodinu tělocvik takže se proberu Cool
Back to top Go down
jezuza

PostSubject: jj   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyWed Sep 29, 2010 5:22 pm

souhlasim bude se koncit ve 21:15 at mame vsichni splnenej spankovej limit 8 hod Embarassed
Back to top Go down
Drenty

Drenty

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyWed Sep 29, 2010 5:23 pm

ty mavas kazdu prvu hodinu nultu hodinu od 7 alebo co ? Very Happy ja pravidelne chodievam spavat o pol jedenastej - jedenastej a stavam uplne v poho Very Happy
Back to top Go down
Jezpareal

Jezpareal

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyWed Sep 29, 2010 5:31 pm

Drenty ty si špecifický prípad zvaný "Nolife", čize ty nie si dobrý príklad
Back to top Go down
Drenty

Drenty

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyWed Sep 29, 2010 5:40 pm

Robko tato poznamka bola dost trapna niesom nolife Very Happy a mozes noliferom nazyvat akorat sam seba staci pozret na tvoje "Nolife body"(Achievementy) Smile
Back to top Go down
Waghina

Waghina

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyFri Oct 01, 2010 12:10 pm

Jezpareal wrote:
Drenty ty si špecifický prípad zvaný "Nolife", čize ty nie si dobrý príklad
Very Happy Very Happy

Strazcemoru wrote:
Waghina wrote:

Strazcemoru wrote:

No, myslím že to snad nebude problém, ráno mám první hodinu tělocvik takže se proberu Cool

Pokud to teda nebude problém, tak jsem PRO.

Back to top Go down
Adrod
Admin
Adrod

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage EmptyFri Oct 01, 2010 2:41 pm

ok...jsem PRO
Back to top Go down
https://epicfail.forumczech.com
Sponsored content

PostSubject: Re: [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage   [PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage Empty

Back to top Go down

[PŘIJAT] Strazcemoru - fire mage
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [NEPŘIJAT] Emotional - fire mage
» [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage
» [PŘIJAT] Illay - Mage
» [PŘIJAT] Zmetek-Mage
» [PŘIJAT] Tza Mage 80 level arcane