hanz02
| Subject: [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage Fri Sep 24, 2010 9:09 pm | |
| - Talenty (i off spec): Fire / Frost Věk: 17 EQ a link na Armory: full Valorous (nemam valorous head)+eq z Naxxu 10/25 http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Honzicek Jak dlouho hraješ WoW (přibližně..): 2 roky +- Zkušenosti s raidy: nemam problémy z ničím co momentálně funguje (EoE jsem ještě nebyl) Máš čas na raidy v sobotu 18:00 - 22:00: určitě a v neděli 18:30 - 22:30 : jak kdy Alti: nemam Profese: alchemi / herb V jaké jsi byl dříve guildě, popřípadě důvod odchodu: Beasts of Twilight , leavnul jsem před prázdninami z důvodu že jsem hledal guild co chodí raidy přes všední dny a od té doby létam od guildy ke guilde snad se v tehle usadím Je u nás někdo, kdo by za tebe dal ruku do ohně? (Může být i jiná končetina): o nikom nevím Něco málo o sobě: student co se nudi o víkendech a tak upadá závislosti WoW | |
|
Waghina
| Subject: Re: [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage Fri Sep 24, 2010 10:12 pm | |
| - hanz02 wrote:
a v neděli 18:30 - 22:30 : jak kdy Můžeš to nějak upřesnit? Máš nějaké treninky nebo tak? - hanz02 wrote:
- V jaké jsi byl dříve guildě, popřípadě důvod odchodu: Beasts of Twilight , leavnul jsem před prázdninami z důvodu že jsem hledal guild co chodí raidy přes všední dny a od té doby létam od guildy ke guilde snad se v tehle usadím
Něco málo o sobě: student co se nudi o víkendech a tak upadá závislosti WoW Hledal jsi guildu co chodí ve všední dny a jsi student co se nudí o víkendech... jak to máme chápat? Pokud to nějak rozumně vysvětlíš, tak myslím, že bys s námi v sobotu mohl jít na raid | |
|
Adrod Admin
| Subject: Re: [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage Sat Sep 25, 2010 2:50 pm | |
| pokuď jsi shopen chodit o víkendu na raidy...jsem PRO | |
|
slaanesh
| Subject: Re: [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage Sat Sep 25, 2010 6:48 pm | |
| Vidim to stejne jako Adrod...pokud nejsi schopen chodit raidy sobota a nedele tak to nema vyznam. Pokud budes tak jsem PRO. | |
|
hanz02
| Subject: Re: [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage Sat Sep 25, 2010 10:48 pm | |
| - Waghina wrote:
- hanz02 wrote:
a v neděli 18:30 - 22:30 : jak kdy Můžeš to nějak upřesnit? Máš nějaké treninky nebo tak?
- hanz02 wrote:
- V jaké jsi byl dříve guildě, popřípadě důvod odchodu: Beasts of Twilight , leavnul jsem před prázdninami z důvodu že jsem hledal guild co chodí raidy přes všední dny a od té doby létam od guildy ke guilde snad se v tehle usadím
Něco málo o sobě: student co se nudi o víkendech a tak upadá závislosti WoW Hledal jsi guildu co chodí ve všední dny a jsi student co se nudí o víkendech... jak to máme chápat? Pokud to nějak rozumně vysvětlíš, tak myslím, že bys s námi v sobotu mohl jít na raid neděle mi spíše nevychází než vychází strávím z ní 2 hodiny ve vlaku do Plzně a to především bývá pře váš čas raidování.. O prázdninách jsem ve všední dny makal a v sobotu a v neděli sem byl z mladou případně někde kalil tet chodím do školy takže po-pa sem z mladou v sobotu a v neděli doma kde už skoro nikoho ani neznám. | |
|
Waghina
| Subject: Hanz Sun Sep 26, 2010 1:47 am | |
| Tak to je škoda s tou nedělí :/ Good luck někde jinde .. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: [NEPŘIJAT] Honzicek - fire mage | |
| |
|