Ahoj,tak tady mate moji prihlasku snad se vam to bude libit a budete pro:)
Talenty (i off spec): Main Spec mam Holy a to 13/58/0 jako off spec mam nastavene Shadow Pvp 14/0/57
Věk: 15 malo ale to snad nevadi ne?
EQ (Gear score) a link na Armory: 4022 Gear na urovni T7 a T7,5.Tady je link na moje armory
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Woolfire nevim proc ale pulka eq tam nejde vydet.
Jak dlouho hraješ WoW (přibližně..): 3-4roky
Zkušenosti s raidy: Naxx prochozenej snad 5x,Os nemam zkusenosti ale doucim se,VoA 100%
Máš čas na raidy v sobotu 18:00 - 22:00: Jiste,pocital jsem stim:)
v neděli 18:30 - 22:30 : Ano
v úterý 18:00 - 22:00 : Ne jen obcas,mam Trenink
ve čtvrtek 18:00 - 22:00 : Spis ano
Alti: Nemam
Profese: Minning 450/Gob...Eng...437
V jaké jsi byl dříve guildě, popřípadě důvod odchodu: LoD a Massacre Cannibals mala komunita a nebyla dobra domluva
Je u nás někdo, kdo by za tebe dal ruku do ohně? (Může být i jiná končetina): Neznam nikoho vydel jsem na Worldu vas nabor tak jsem si rekl ze to zkusim prece jen jste kvalitni guilda
Něco málo o sobě: Takze jak uz jsem psal je mi 15,zavodne hraju florbal,jsem z Opavy,rad hraju wowko ale jen v urcite mire nechci byt zavislak
,jsem na stredni skole v Opave ucim se za obor:Instalater,rad chodim ven.Nekourim,Chlastam,nefetuju
Jsem, zdravej Clovek
takze to by bylo tak vsechno urcite toho bude vic ale nebudu tu vsechno psat tak se mnejte a diky za vase odpovedi.